Webinar over publieksdata door EMC Cultuuronderzoeken en Whooz op 15 april

23 maart 2021

Op donderdag 15 april 2021 van 10:00-10:35 uur vindt een nieuw gratis webinar plaats van EMC Cultuuronderzoeken en Whooz, over doelgroepen, publiekswerving, CRM en database-verrijking.

Direct aanmelden kan hier.

Tijdens dit webinar vertellen Festival Over het IJ en Theaters Tilburg over de stappen die ze hebben gezet na de segmentatie van hun publieksdata. Met het Chassé Theater wordt gesproken over een andere toepassing van Whize: het verrijken van de klantenrecords met Whize segmenten in de eigen database om zo je huidige publiek beter te kunnen bedienen.

Op 11 februari jl. kon je al luisteren naar de ervaringen van deze drie culturele instellingen die onlangs zijn begonnen met het gebruiken van Whize voor publiekswerving, CRM en het vormgeven van persona's/customer journey. Gemist?  Klik hier voor de presentatie!

Op 15 april a.s. wordt stilgestaan bij de vorderingen die deze drie culturele organisaties hebben gemaakt naar aanleiding van de toepassing van Whize op hun publieksdata. Ook hoor je dan hoe je door het verrijken van je publieksdata met Whize Segmenten een schat aan informatie over hun levensfase, vrijetijdsbesteding en mediagebruik aan je kassa- of CRM-systeem toevoegt. Deze kun je gebruiken om je proposities voor huidig publiek nog beter op hun wensen en behoeften af te stemmen.

Nieuwsgierig? In 35 minuten hoor je alle ins & outs! Klik hier om je aan te melden voor dit kosteloze event. Na afloop ontvang je de presentatie als PDF.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten van EMC Cultuuronderzoeken, inclusief een aantrekkelijk kortingstarief exclusief voor VNPF-leden.