Whize Webinar voor culturele instellingen op donderdag 26 november

17 november 2020

Op donderdag 26 november 2020 om 10:00 uur verzorgt EMC Cultuuronderzoeken in samenwerking met Whooz een webinar van 30 minuten over Whize, voorheen bekend als Mosaic Huishouden.

Aanmelden (gratis) kan hier.

Whize is dé segmentatiemethode van de Nederlandse cultuursector. Whize helpt poppodia, theaters, musea, festivals, gezelschappen en bibliotheken al meer dan 15 jaar om grip te krijgen op hun markt.

Tijdens deze webinar bespreekt Willem Wijgers van EMC Cultuuronderzoeken samen met Jan Louwris van Whooz de kenmerken en voordelen van Whize. Ook laten we aan de hand van de cases van TAQA Theater De Vest (Alkmaar) en Theater Hanzehof (Zutphen) zien hoe Whize culturele instellingen helpt om hun huidige publiek beter te bedienen en nieuw publiek succesvol te benaderen.

Diverse VNPF-leden maakten al gebruik van de diensten van EMC Cultuuronderzoeken om kenmerken, herkomst, gedrag, bezoekmotieven en -drempels, wensen en behoeften van huidig en potentieel publiek in kaart te brengen. VNPF-leden krijgen hierbij een exclusieve korting. Kijk hier voor meer informatie.