Wie draag jij voor voor de IJzeren Eierbal?

17 november 2022

Wie draag jij voor voor de IJzeren Eierbal?

De IJzeren Eierbal is terug van weggeweest!

Werkt er in jouw organisatie een groot talent, dat niet ouder is dan 27 jaar? Een rookie waarvan je denkt dat diegene de livesector over een aantal jaren mede gaat bepalen? Mail dan uiterlijk 11 december aan info@vnpf.nl je voordracht voor de IJzeren Eierbal!

Begin 2020 werd deze prijs voor een jong aanstormend talent in de sector nog uitgereikt aan Janna Albada. Wie is de volgende winnaar?

Wat is de IJzeren Eierbal?

De IJzeren Eierbal is een aanmoedigingsprijs voor iemand die nu al een positieve bijdrage levert aan de livesector en een groot talent is. De prijs wordt uitgereikt tijdens de avond van de IJzeren Podiumdieren tijdens ESNS.

Wie maakt kans op de IJzeren Eierbal?

Iedereen werkzaam in de livesector kan worden voorgedragen (dus ook personen die niet werkzaam zijn voor VNPF-leden). De winnaar wordt bepaald op basis van de ingestuurde motivatie. Hoe overtuigender en uitgebreider de motivatie, hoe beter! Bekijk hier de winnaars van voorgaande jaren.

Criteria en voordracht IJzeren Eierbal

Je kan iemand voordragen door onderstaande vragen te beantwoorden en deze uiterlijk 11 december te mailen naar info@vnpf.nl. Beantwoord de vragen zo goed mogelijk!

  • Hoe oud is de kandidaat? De persoon mag niet ouder zijn dan 27 jaar.
  • Hoe lang werkt de kandidaat in de live-popsector en op welke manier legt de ‘junior’ nu al ‘senioriteit’ aan de dag in zijn/haar werkzaamheden?
  • Hoe heeft de kandidaat in positieve zin een verandering in gang gezet binnen de eigen organisatie en/of in de live-popsector?
  • Op welke manier vervult de kandidaat een voorbeeldfunctie voor anderen?
  • Op welke manier speelde de kandidaat een belangrijke rol in het slagen van een project/activiteit?
  • Hoe bevordert de kandidaat de collegialiteit, een positieve werksfeer en hoe brengt de kandidaat mensen met elkaar in contact?
  • Wat heeft de kandidaat in korte tijd al geleerd?

Lees hier meer over de IJzeren Podiumdieren