Win de &Award (€25.000,-)!

12 oktober 2018

Dit jaar is er een prijs beschikbaar voor een actieve organisatie die verschillen positief waardeert zodat kunst, cultuur en creativiteit beschikbaar zijn voor iedereen. Met deze prijs wilt Actieplan Cultuur & Creatief Inclusief organisaties stimuleren om meer werk te maken van inclusiviteit.

Ben je of ken je een organisatie of een bijzonder project dat met succes stappen heeft gezet om cultuur en creativiteit inclusief te maken? Ding dan mee, geef je op, schrijf je in op www.cultuurencreatiefinclusief.nl. Aanmelden kan tot 6 november.

De voorwaarden lees je hier.

Alle informatie is te vinden op de website. Je vindt hier onder andere ook achtergrondinformatie over het plan, de ‘&Award’, de conferentie, de online scan ‘Inclusiviteit’ en de ‘Code Culturele Diversiteit’.

Conferentie Beeld&Storm
De uitreiking van de ‘&Award’ is onderdeel van de conferentie ‘Beeld&Storm’ die op 10 november plaatsvindt in Theater Gooiland in Hilversum.

Gewoon beginnen!
Wil je een start maken met het bevorderen van inclusiviteit binnen jullie organisatie? Vul dan vooral de online Scan inclusiviteit in zodat je weet waar jullie organisatie staat op dit vlak en wat jullie kunnen doen om vervolgstappen te zetten.