WOO HAH! gaat samenwerking aan met Rolling Loud

9 december 2021

WOO HAH! Festival slaat de handen ineen met de Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud.

Samen brengen zij ‘WOO HAH! x Rolling Loud festival’ dat op 1/2/3 juli 2022 plaats zal vinden op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Festivaldirecteur Ruud Lemmen: “In de afgelopen 8 jaar is WOO HAH! gegroeid van een klein festival tot een van de grootste spelers in haar soort op de Europese markt. We zijn supertrots op wat we hebben opgebouwd en zijn altijd op zoek naar hoe we het geheel naar een nieuw level kunnen pushen. Voor de 20220-editie starten we een samenwerking met Rolling Loud. Dit merk is op haar beurt toonaangevend in de Amerikaanse markt met festivals in Miami, New York en Los Angeles. Gezamenlijk zorgen we deze zomer voor een onvergetelijke festivalzomer voor hiphopliefhebbers in heel Europa.”

WOO HAH! Festival werd in 2014 opgericht door 013 en Mojo, in de Spoorzone van Tilburg, vanuit de wens om meer grote hiphop-acts naar Brabant te halen. Door de jaren is het festival uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de Europese festivalmarkt. In 2018 verhuisde het evenement naar een nieuwe locatie bij evenemententerrein Beekse Bergen. De afgelopen jaren wist het festival grote internationale acts als J. Cole, A$AP Rocky, Stormzy en Tyler The Creator te strikken voor optredens.

Binnenkort maakt de organisatie meer bekend over de line up van WOO HAH! x Rolling Loud