Datum

22 april 2024

Tijd

11:00 - 17:00 uur

Locatie

Social Impact Factory, Utrecht

Bron

VNPF

Cursus AI voor VNPF-leden DAG 5: Strategische Toepassing

Leer in een 5-daagse cursus hoe je AI inzet voor pr, marketing, publieksservice, klantonderzoek en meer.

Laat A.I. voor je werken zodat je als podium- of festivalorganisatie tijd overhoudt voor de echt belangrijke zaken. Sinds 2023 is AI met een opmars bezig, een trend die blijft groeien. De technologie is nog volop in ontwikkeling, maar kan nu al immense voordelen bieden voor
VNPF-leden: efficiëntie, minder werkdruk, meer tijd voor hoofdzaken, betere inzichten, en tevreden klanten.
Ga daarom met A.I. aan de slag. Wie nu met de nieuwe technologie gaat spelen en werken, ondervindt de kracht en de (huidige) zwakte. En kan zo al gaan toepassen waar A.I. werkt en blijven monitoren waar het nog in ontwikkeling is.

DAG 5: Strategische Toepassing

Aan het einde van deze dag heb je kennis gemaakt met tools en technieken om A.I. in te zetten voor klantinzichten en data-analyse. Daarnaast heb je een actieplan ontwikkeld voor hoe jij met de opgedane kennis A.I. in je organisatie zou implementeren.

Cursusleiding: Erwin Blom

De cursus wordt gegeven door muziek- en innovatiespecialist Erwin Blom die in het verleden 3voor12 oprichtte en lange tijd hoofd van de afdeling Nieuwe Media van de VPRO was. Daarnaast zat hij in de raad van advies van ESNS en werkte onder meer aan projecten voor Paradiso en de Melkweg. Blom zal je in 5 dagen vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden van A.I., maar je ook leren hoe je nu al A.I.-tools en technieken in de praktijk kunt toepassen. Je gaat veel zelf doen en ondervinden (neem eigen laptop mee). Lees meer over Erwin Blom en zijn visie op A.I. in zijn gratis wekelijkse nieuwsbrief Handpicked AI. https://fmthandpickedai.substack.com/

Programma

In de 5 dagen leer je hoe A.I. de ideale assistent voor je kan zijn. Jij blijft altijd eindverantwoordelijk en maakt de definitieve keuzes of zorgt voor de laatste finesses, maar A.I. kan je werk makkelijker, sneller en/of leuker maken.