Deze website maakt gebruik van cookies.

di 13 sep. 2022

Webinar subsidieregeling 'duurzaam maatschappelijk vastgoed' (DUMAVA)


ONLINE , DINSDAG 13 SEPTEMBER, 14:00-15:00 uur

De nieuwe investeringssubsidie DUMAVA komt eigenaren van maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. De subsidie opent naar verwachting in het najaar van 2022.

Wat kunt u verwachten?
Na het webinar kunt u de volgende vragen beantwoorden over de nieuwe subsidie DUMAVA: 
- Waarom is deze subsidie er?
- Voor wie is het? 
- Wat kan ik vergoed krijgen en wat niet?
- Hoe wordt de hoogte van de subsidie bepaald?
- Wanneer kan ik aanvragen?

We nemen u daarnaast mee door de aanvraagprocedure,  zodat u zich alvast kunt voorbereiden. En zodat u weet wat u te wachten staat bij het indienen van een aanvraag. U kunt via de live chat vragen stellen.

Voor wie?
Dit webinar is interessant voor potentiële aanvragers van deze investeringssubsidie: eigenaren van maatschappelijk vastgoed. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom, zoals adviseurs en medewerkers van maatschappelijke organisaties.

Meld u aan
Wilt u deelnemen aan het webinar? Meld u dan aan via onderstaande aanmeldknop. Na aanmelding krijgt u een persoonlijke link op het door u opgegeven e-mailadres. Deze link is alleen door u te gebruiken en kan niet gedeeld worden met anderen.

Aanmelden kan hier

Kunt u op 13 september niet live deelnemen? Meld u dan toch aan via bovenstaande knop. U ontvangt dan na het webinar een terugkijklink. 

Achtergrond
Maatschappelijke organisaties, zoals scholen, overheidsgebouwen en culturele- en zorginstellingen, staan voor een flinke opgave. Om te voldoen aan het Klimaatakkoord, moeten zij de komende jaren hun gebouwen verduurzamen. Het ministerie komt daarom met deze investeringssubsidie om eigenaren van maatschappelijk vastgoed te stimuleren om te investeren in verduurzamingsmaatregelen. Op deze manier verlagen we het energieverbruik en de CO2-uitstoot.

In opdracht van: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties