Earproof gehoorbescherming

Zowel professionals uit de sector als festivalgangers weten Earproof al jarenlang te vinden voor muziekoordoppen van de allerhoogste kwaliteit. Earproof heeft voor iedere wens en ieder budget een passende oplossing die bijdraagt aan een veilige en aangename muziekbeleving. Dankzij de speciaal ontwikkelde muziekfilters heeft de luisteraar langer plezier van geluid dat óók nog eens beter klinkt.

Van de Nederlandse podia zijn de Melkweg, de Effenaar en Podium Victorie reeds partner van Earproof.

Ons doel
Vanuit hartje Rotterdam en op een heleboel festivals in binnen en buitenland voorzien wij jong en oud van ongeëvenaard goede gehoorbescherming. Met onze producten leggen we de lat hoger voor de gehele branche en werken we hard aan het nastreven van ons motto: save 10 million ears.

Persoonlijke service staat voorop
Bij Earproof hechten we veel belang aan persoonlijke service en dat is wat ons bijzonder maakt. Ieder oor is anders, en verschil mag er wezen. Daarom verwelkomen wij je graag op ons kantoor in het Groot Handelsgebouw naast Rotterdam Centraal, om je te voorzien van op maat gemaakte oordoppen of persoonlijk advies. Liever aanmeten op locatie? We spreken je graag over de mogelijkheden. Ook bij de verkoop op festivals bekijken we met aandacht welke maat (S, M, L of XL) bij jouw oren past om goede bescherming en maximaal draagcomfort te kunnen garanderen.

Gereduceerde prijzen voor VNPF-leden
Voor VNPF-leden hanteren wij gereduceerde prijzen. De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Voor maat-oordoppen betaal je €120, €10 extra voor een koord, en een porto-oplossing is beschikbaar vanaf €40.

Op de Rockit, onze herbruikbare one size fits all oordop, ontvangen leden van de VNPF 10% korting op de geldende staffels. Benieuwd naar de staffels?

Contact
Bekijk hier onze website. Neem contact met ons op via info@earproof.com of bel naar +31 6 34 04 13 44. Ons kantoor bevindt zich in het Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein 45 te Rotterdam, in ruimte b1.180.