L1NDA

Eenvoudig personeel en vrijwilligers plannen met VNPF x L1NDA. Seizoenswerk, wijzigingen, vrijwilligers en onregelmatige werktijden: het maken van een personeelsplanning in de cultuursector kan een uitdaging zijn. Met VNPF x L1NDA wordt het plannen een fluitje van een cent, én geniet jij maandelijks van een fijne korting!

Ruben, productie-voorbereider bij Hedon, vertelt: “Het voldoet 100% aan onze eisen en sluit perfect aan bij de flexibele aard van ons bedrijf.”

Als VNPF-lid krijg je…

  • 0,50 cent korting per ingeplande medewerker per maand!
  • Een gratis proefperiode van twee weken
  • Een flexibel abonnement: geen opstart- of servicekosten én maandelijks opzegbaar
  • Een op maat gemaakt domein, ingericht naar jullie wens

Wil je ontdekken hoe L1NDA jouw bedrijf kan helpen? Neem vrijblijvend contact op met Laura via sales@l1nda.com of telefonisch via 030-659280.

Gelijk met een gratis proefperiode starten? Dat kan natuurlijk ook! Meld je hier aan en probeer L1NDA 2 weken helemaal gratis (zonder kleine lettertjes, je zit nergens aan vast).

Het succesverhaal van Hedon
Wil je weten hoe de planning van Hedon’s personeel & vrijwilligers een fluitje van een cent werd? Neem via de website een kijkje in Hedon’s succesvolle aanpak!

Wat is L1NDA?
L1NDA is dé #1 personeelsplanning voor podia, festivals en evenementen. Dankzij de handige functionaliteiten wordt het plannen van jouw medewerkers en vrijwilligers een fluitje van een cent, zelfs bij last-minute wijzigingen. Sta jij voor een uitdaging? Ons support team staat elke dag persoonlijk voor je klaar om met je mee te kijken! En jouw medewerkers? Die kunnen in de app hun beschikbaarheid opgeven, het actuele rooster zien, diensten wisselen en uren bijhouden.

Van budgetteren en roosteren, tot urenregistratie en uitbetalen: alles in één simpele omgeving. Happy planning!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!
📩 sales@l1nda.com
📞 030-659280
💻 Boek gratis een online demo
🚀 Of start gelijk met je gratis proefperiode (écht gratis, zonder verplichtingen!)