Chantelle Rodgers nieuwe directeur LantarenVenster

7 april 2022

Met het aanstellen van Chantelle Rodgers per 1 juni 2022 bouwt LantarenVenster verder aan een stevige en duurzame toekomst binnen het Rotterdamse kunstenveld.

Rodgers is momenteel directeur-bestuurder van de Stichting Music Matters in Rotterdam.
 
Chantelle Rodgers is een verbinder met oog voor mensen. Zij komt uit Rotterdam, kent het Rotterdamse culturele veld goed en heeft brede ervaring op het vlak van beleidsontwikkeling en management. We zijn ervan overtuigd dat door haar komst en inspirerende ideeën, LantarenVenster een belangrijke volgende stap kan maken. Chantelle ziet een mooie uitdaging om samen met het bevlogen team van LantarenVenster de positie van de organisatie artistiek en maatschappelijk verder te versterken en de ambities vorm te geven.
 
Chantelle zegt zelf over haar benoeming: “LantarenVenster neemt met haar rijke historie een unieke positie in Rotterdam in, een stad die continu in beweging is. Ik ben er trots op dat ik, in de rol van directeur, verder vorm mag geven aan de artistieke en maatschappelijke ambities van LantarenVenster. Ik kijk ernaar uit om samen met de organisatie LantarenVenster nog steviger neer te zetten als plek waar mensen elkaar ontmoeten, die in verbinding staat met de samenleving en waar via muziek en film nieuwe verhalen worden verteld en perspectieven worden geboden.”
 
Chantelle start haar werkzaamheden bij LantarenVenster per 1 juni 2022. Tot haar aantreden blijft Jaap Lampe als interim-directeur-bestuurder van LantarenVenster actief.