CUE2022 verplaatst van januari naar 9 t/m 11 mei 2022

17 december 2021

Vanwege de coronamaatregelen in januari is de vakbeurs voor de evenementenbranche en podiumkunsten verplaatst naar mei 2022.

Het bestuur van de Stichting Vakbeurs Theatertechniek, de organisator van CUE2022, heeft helaas moeten besluiten om de beurs niet te laten plaatsvinden in januari. Op dit moment bieden de verlengde coronamaatregelen geen mogelijkheid om een volledige beurs te realiseren. Om een volwaardige editie van CUE2022 neer te zetten is besloten om de beurs te houden van 9 t/m 11 mei aanstaande.

Van 9 tot en met 11 mei 2022 verandert Rotterdam Ahoy dankzij CUE2022, in dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia.

Een driedagenlange beurs over de belangrijkste ontwikkelingen op technologisch gebied waar exposanten hun innovaties presenteren. Meer informatie is te vinden op www.cue.nl