Event Code Diversiteit & Inclusie en &Awards 2021

27 september 2021

Het jaarlijkse event van de Code Diversiteit & Inclusie en de uitreiking van de &Awards vindt ook dit weer live én online plaats op 3, 4 en 5 november.

&Awards inzending geopend
De uitreiking van de &Award Projectprijs en Persoonsprijs is een jaarlijks terugkerend moment tijdens het event die mogelijk worden gemaakt door de rijkscultuurfondsen. Wie nemen dit jaar op vrijdag 5 november de felbegeerde &Awards en een geldprijs van € 20.000 of van € 5.000 mee naar huis? De inschrijfperiode sluit op 3 oktober, want daarna buigt de jury zich over de inzendingen. De jury bestaat uit vijf toonaangevende experts uit de cultuursector: Ernestine Comvalius, Hui-Hui Pan, Andre Heuvelman, Julius Thissen en Marlien Seintsra. Nomineren kan nog via de website www.codedi.nl.

Het centrale thema van het event is: De volgende stap! Immers door het delen van inspiratie, lessen en kennis maken we samen die stap voorwaarts. Verdeeld over drie dagdelen geniet je van een bruisend hybride programma vol verdieping en praktische tips. Lees er alles over op www.codedi.nl