“Gender Equality on and off the Stage” website lancering

24 februari 2022

Ter gelegenheid van het einde van het Europese project "Gender Equality on and off the Stage: A Mapping Project of the European Live Performance Sector", zullen Pearle* en de Europese sociale partners de resultaten van het project op 4 maart 2022 op een speciale website lanceren.

Op de site vind je een compilatie van goede praktijkvoorbeelden over gendergelijkheid in live optredens, de opnames van webinars over gendergelijkheid bekijken en een lijst met nuttige bronnen voor de sector vinden.

Het door de Europese Commissie gefinancierde project liep van februari 2020 tot januari 2022 en vormde een gezamenlijke inspanning met de EAEA-European Arts and Entertainment Alliance, waaronder FIA (International Federation of Actors), FIM (International Federation of Musicians) en UNI- MEI (Media en Entertainment Division van UNI Global Union), die de werknemers in de sector vertegenwoordigt. 

Kom naar de officiële online lancering van de website op 4 maart 2022 om 14:00 CET. Bekijk hier het programma en de geplande sprekers.