Interessante trainingen werkgeverszaken

29 maart 2023

AWVN organiseert een aantal interessante trainingen omtrent werkgeverszaken.

Het webinar 'Privacy en Werk' neemt je mee in de belangrijkste basisregels en begrippen, en de ontwikkelingen op het gebied van privacy en werk. De masterclass ‘De zieke werknemer’ gaat in op deze vragen en verschaft je praktisch inzicht over hoe je wel (en niet) moet omgaan met een zieke werknemer.

Webinar Privacy en Werk

Privacy en werk, het beschermen van persoonsgegevens van werknemers zijn belangrijke thema’s voor werkgevers.Hoewel de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) sinds 2018 van kracht is, blijkt uit de praktijk dat het met de toepassing ervan toch nog wel eens misgaat. Terwijl juist nu, in de tijd dat we steeds meer digitaal thuiswerken, kennis van de privacyregels een must is.

In het webinar ‘Privacy en werk’ neemt Astrid Zuidinga, arbeidsrecht advocaat, je mee in de belangrijkste basisregels en begrippen, en de ontwikkelingen op het gebied van privacy en werk. Uiteraard worden ook actuele thema’s als corona in relatie tot privacy op het werk, en alcohol- en drugstesten op het werk besproken.

Lees hier meer

Masterclass De zieke werknemer

Hoe ga je om met een zieke werknemer? Wat zijn de verplichtingen van werkgever en werknemer? Wanneer kun je een zieke werknemer ontslaan? En wat schrijven de privacyregels voor? Wat zijn de consequenties van de Wet compensatie transitievergoeding bij einde arbeidsovereenkomst na langdurige arbeidsongeschiktheid?

De masterclass ‘De zieke werknemer’ gaat in op deze vragen en verschaft je praktisch inzicht over hoe je wel (en niet) moet omgaan met een zieke werknemer.

Lees hier meer