Bron

Live Production Summit

Paradiso Best International Venue op Live Production Summit

27 januari 2023

Afgelopen weekend is Paradiso (Amsterdam) op de Live Production Summit in Palm Springs (California, VS) uitgeroepen tot Best International Venue.

Het betreft een Amerikaanse vakprijs door en voor productieprofessionals in de live sector en entertainmentindustrie. De VNPF feliciteert Paradiso.

Live Production Summit

De Live Production Summit (LPS), voorheen bekend als Tour Link ontvangt duizenden deelnemers en partners om een conferentie voor live-evenementen en entertainmentproductieprofessionals te organiseren. LPS omvat alle gebieden en functies van de tour- en live-evenementenindustrie, inclusief productiebeheer, technologie, evenementontwerp, reizen en gastvrijheid, logistiek, veiligheid, beveiliging, financiën, gezondheid en welzijn, diversiteit en inclusie et cetera.

Naast netwerkmogelijkheden en de kans om rechtstreeks van fabrikanten te leren, is de Live Production Summit een gerichte benadering van de toekomst van de industrie. Discussies worden geleid door vakexperts in een gastvrije rondetafelbenadering om nieuwe ideeën te koesteren en te ondersteunen, vragen te beantwoorden en betrokkenheid aan te moedigen.

Of bezoekers nu op zoek zijn naar B2B, B2C of puur commerciële kansen, deelnemers profiteren van het ontdekken van nieuwe ideeën en richtingen in de verschillende segmenten van de industrie.