Bron

EM-Cultuur

Webinar EM-Cultuur over MailingLijst en AdreZ op dinsdag 26 maart

6 maart 2024

Wil je online marketing en communicatie optimaliseren?

Speciaal voor VNPF-leden (podia én festivals) organiseert EM-Cultuur op dinsdag 26 maart een gratis online webinar over MailingLijst en AdreZ.

Staan al jouw contacten verspreid in verschillende Excel lijstjes? Heb je moeite met het opmaken van een goede nieuwsbrief of uitnodiging in de juiste huisstijl? Maak dan kennis met AdreZ en MailingLijst.

Organisaties als Stedelijk Museum Amsterdam, Paradiso, Rotterdam Festivals, NEMO en nog veel meer maken al gebruik van AdreZ en/of MailingLijst. Ook het VNPF-bureau zelf maakt al jaren gebruik van beide applicaties.Datum en tijd: Dinsdag 26 maart 2024, 11.00-12.00 uur.Inhoud: In het webinar wordt de basis van AdreZ en MailingLijst uitgelegd en we bespreken hoe de applicaties jullie kunnen helpen in de dagelijkse werkzaamheden.Doelgroep: Directies, marketeers (besloten voor VNPF-leden).Kosten: GratisAanmelden: Klik hier om je aan te melden voor het webinar, geheel vrijblijvend. Je zult een e-mail ontvangen met praktische informatie en de Google Meet link.Over EM-CultuurAl meer dan 35 jaar ondersteunt EM-Cultuur culturele en not-for-profit organisaties bij het optimaliseren van hun online marketing en communicatie middels AdreZ en MailingLijst. Ze zijn ISO 27001 gecertificeerd en de diensten zijn 100% AVG proof. VNPF-leden krijgen een exclusieve korting bij EM-Cultuur. Klik hier voor meer informatie.