Drie trainingen van KEES voor vrijwilligerscoördinatoren

8 augustus 2024

Ben jij klaar om je vaardigheden als vrijwilligerscoördinator naar een hoger niveau te tillen?

KEES Cultuurvrijwilligers biedt dit najaar drie in onze achterban altijd goed bezochte en goed gewaardeerde trainingen aan, speciaal ontworpen voor professionals in de pop-culturele sector.

1 Deep Impact: KEES zit het voor – 1 oktober 2024

Leer de fijne kneepjes van effectief voorzitterschap in vergaderingen. Ontdek hoe je de regie neemt, structuur brengt en de energie hoog houdt, zelfs als je niet de officiële voorzitter bent. Deze training is een must voor iedereen die wil bijdragen aan efficiënte en doelgerichte bijeenkomsten. Zie meer en aanmelden hier.

2 Impacttraining voor vrijwilligerscoördinatoren – Start 16 oktober 2024 (meer dagen)

In vier intensieve dagdelen krijg je een solide theoretische en praktische basis voor jouw rol als vrijwilligerscoördinator. Of je nu net begint of al jaren meedraait, deze training helpt je om sterker en zelfverzekerder te worden in het coördineren van vrijwilligers. Met aandacht voor groepsdynamiek, conflicthantering en persoonlijke effectiviteit. Zie meer en aanmelden hier.

3 Deep Impact: KEES stelt grenzen – 3 december 2024

In deze training leer je hoe je als coördinator effectief grenzen stelt en handhaaft binnen je organisatie. Van micro-agressie tot duidelijke grensoverschrijdingen, ontdek hoe je een veilige en respectvolle omgeving creëert voor iedereen. Zie meer en aanmelden hier.