Webinar ‘Horeca inkoopbeleid’ voor VNPF-leden op 1 juni

17 mei 2022

Op 1 juni 2022 organiseert 7.7 Strategisch Bedrijfsadvies speciaal voor VNPF-leden een online sessie over ontwikkelingen en tips op het gebied van horeca inkoopbeleid.

Datum en tijd
Woensdag 1 juni 2022, 11:00-12:00 uur.

Inhoud
In deze (online Zoom) sessie wordt aandacht besteed aan:
· Actuele ontwikkelingen van bierbrouwerijen, drankenhandels en andere drankleveranciers. Wat zijn de issues en onderwerpen waar brouwerijen zich mee bezig houden en waar wij (in-)direct mee te maken gaan krijgen?
· Contractonderhandelingen met drankleveranciers zoals bierbouwers in de nasleep van de Corona-periode. Maar hoe beïnvloedt het recente verleden de nabije toekomst?
· Enkele Do’s en Don’ts m.b.t. mogelijke onderhandelingen.
· Hoe kan ik als poppodium of festival momenteel de best mogelijke deal krijgen?

Doelgroep: Directies en Horeca-verantwoordelijken. Exclusief en besloten voor VNPF-leden.

Kosten: gratis

Aanmelden
· Aanmelden kan tot en met 30 mei 2022 door een email te sturen met je naam, organisatie en telefoonnummer naar arne@vnpf.nl
· Het aantal deelnemers is onbeperkt.
– Een deelname (Zoom)link volgt na aanmelding

Vragen stellen vooraf zeer welkom
Tijdens de sessie wordt ingegaan op jouw specifieke vragen. Stel de vraag vooraf per email dan weet je zeker dat er aandacht aan jouw specifieke onderwerp wordt besteed. Email jouw vraag rechtstreeks naar arno.prins@7punt7.nl

Over 7.7 Strategisch Bedrijfsadvies: Cijfers, Analyses en Praktische Inzichten
7.7 Strategisch Bedrijfsadvies is een allround consultancybureau, met een focus op de culturele sector. Regelmatig worden berekeningen gemaakt en bedrijfsprocessen geanalyseerd. Arno Prins is fiscaal-jurist met een MBA van de Erasmus Universiteit, heeft onder meer bij een grote brouwer gewerkt en heeft ruim 20 jaar in sales-omgevingen geopereerd. Sinds vijf jaar begeleidt hij ook inkoopprocessen, in het bijzonder -en met plezier- voor culturele ondernemingen zoals bijvoorbeeld 013, Grenswerk, De Pul, Paradiso en Melkweg. Referenties zijn beschikbaar op aanvraag. VNPF-leden kunnen genieten van een exclusieve korting op de diensten van Arno Prins, waarover hier meer informatie.