Datum

4 april 2024

Tijd

11:00 - 12:00 uur

Bron

Voordekunst

Informatiebijeenkomst Creative Funding Leernetwerk

Het Creative Funding Leernetwerk is een leernetwerk voor professionals in de culturele sector; relatiemanagers, fondsenwervers, marketing managers, zakelijk leiders en directeuren. Iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer met particuliere donateurs is welkom. Op donderdag 4 april om 11:00 is er een (online) informatiebijeenkomst over het Leernetwerk. We leggen uit wat het leernetwerk is, waar we mee aan de slag gaan en je krijgt de kans om vragen te stellen

Informatiebijeenkomst: donderdag 4 april 11:00 – 12:00
Benieuwd of het Creative Funding Leernetwerk iets voor jou of jouw organisatie is? Op 4 april tussen 11:00 en 12:00 vertellen ze je er, tijdens de online informatiebijeenkomst, alles over. Ze zullen het leernetwerk dan wat uitgebreider toelichten, gaan in gesprek met een van de huidige deelnemers over haar ervaringen en beantwoorden jouw vragen.

Meld je hier aan

Het Creative Funding Leernetwerk is een leernetwerk voor professionals in de culturele sector; relatiemanagers, fondsenwervers, marketing managers, zakelijk leiders en directeuren. Iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer met particuliere donateurs is welkom.