Datum

3 november 2022

Locatie

Schouwburg Odeon, Zwolle

Bron

Platform ACCT

Platform ACCT event 2022 een faire praktijk

Het jaarlijkse Platform ACCT event zet samen met de culturele en creatieve sector actuele arbeidsmarktvraagstukken op de kaart.

Voor wie? 

Alle relaties en stakeholders van Platform ACCT en bezoekers met specifieke interesse in het onderwerp arbeidsvoorwaarden in de culturele en creatieve sector zijn welkom. Deelname is gratis. De ruimte is toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers, dus wees er snel bij!

Wat gaan we doen?

Dagvoorzitter Mounir Samuel gaat in gesprek met staatsecretaris Cultuur en Media Gunay Uslu en Platform ACCT directeur Sjoerd Feitsma. Noud van de Rhee presenteert het thema van het event. Aansluitend is er een panelgesprek met betrokkenen uit de popsector, voorlopers in het programma ‘verbetering arbeidsvoorwaarden en het maken van collectieve afspraken.’

Het middagprogramma bestaat uit twee onderdelen. Voor alle aanwezigen is er gelegenheid om deel te nemen aan een verdiepende kennissessie over het thema van de dag met ruimte voor vraag en antwoord. Ook kun je deze middag kennismaken met betrokkenen bij het programma uit verschillende deelsectoren, zoals amateurkunst/cultuureducatie, archeologie, film/audiovisueel, letteren en popmuziek.