Bibelot verwelkomt Mart Sanders als hoofd programma & marketing

15 augustus 2022

Per 1 juli 2022 heeft Bibelot Dordrecht een nieuw Hoofd programma & marketing gevonden in Mart Sanders (31). Daarnaast is de nieuwe programmeur Vera Baldé gestart in Dordrecht.

Mart programmeerde zo’n 8 jaar voor poppodium en club Annabel in Rotterdam, technoclubs Perron en Transportbedrijf, NOW&WOW en het IFFR.

Naast deze podia drukte Mart ook zijn stempel op festivals als Kralingse Bos Festival, het extravagante Vrije Volk Festival en vernieuwende elektronische ‘music, culture and art’-festival ‘REC. Festival’.  Mart gaat leiding geven aan het programma- en het marketingteam en zet de lijn door die voorganger Hillie Zoetelief heeft ingezet.

Mart Sanders: “De afgelopen 10 jaar heb ik veel verschillende en mooie programma’s neergezet. Ik kijk er erg naar uit om dit bij Bibelot door te zetten samen met het sterke team dat er al staat.”

Directeur David van Wijngaarden is verheugd met de komst van Sanders: “Met Mart aan boord kunnen we onze programmering nog spannender en diverser maken en dat is precies waar we ons de komende tijd op willen richten.”

Nieuwe programmeur Vera Baldé
Daarnaast is de nieuwe programmeur Vera Baldé onlangs gestart in Dordrecht. Baldé studeerde CMV/Social Work en liep stage bij AdB RADAR. Baldé: “Ik ben een muziekliefhebber met een groot hart voor Dordrecht. Zelf maak ik ook muziek als singer-songwriter met onder meer mijn band Dr Justice & The Smooth Operators. Ik heb veel zin om invulling te geven aan het programma van Bibelot, met extra aandacht voor meer diversiteit en inclusie. Ik vind het belangrijk dat Bibelot een podium wordt waar iedereen kan genieten van muziek, waarbij het niet uitmaakt wie je bent.”