E-learning ‘I Love My Ears’ live gegaan

4 november 2021

In het kader van de I Love My Ears-campagne is er een e-learning gemaakt voor managers, geluidstechnici en medewerkers die werken in versterkte muziek. Deze cursus is samen met een aantal geluidsdeskundigen samengesteld en gratis te volgen. 

Volgens de initiatiefnemers is de reeks e-learning video’s die zijn ontwikkeld een goed startpunt voor nieuwe medewerkers, maar ook om het beleid of de geluidsmetingen nog eens goed na te gaan. De cursus bestaat onder andere uit interviews met deskundigen en interactieve content. De cursussen gaan in op geluid, gehoor en het voorkomen van gehoorschade.

Verder zijn de e-learnings onderverdeeld in verschillende doelgroepen zoals medewerkers van poppodia en festivals, fitnesscentra en studentenverenigingen. Voor poppodia en festivals zijn de cursussen verder onderverdeeld in modules voor organisatie/directie, geluidstechnicus basis, geluidstechnicus gevorderd en andere medewerkers. Gemiddeld duren de cursussen twee uur. ‘I Love My Ears’ is na inschrijving gratis te volgen door medewerkers.

Inschrijven voor de e-learnings kan hier.