Webinar Jaarurensystematiek

6 oktober 2022

De WNPF organiseert op 12 oktober in samenwerking met Déhora een webinar over de Jaarurensystematiek voor leden (werkgevers). 

In de cao NPF 2022-2023 is de jaarurensystematiek (JUS) opgenomen. Werkgevers krijgen de mogelijkheid om de JUS toe te passen. Hoe de JUS er uit ziet, lees je in artikel 14 van de cao NPF. In de cao is opgenomen dat werkgevers per 1 november de inzet van uren van de werknemers voor 2023 moeten gaan inplannen en daarover afspraken met de werknemers moeten maken. 

De WNPF organiseert in samenwerking met Déhora een webinar over de Jaarurensystematiek voor leden (werkgevers). In deze webinar krijg je informatie en tips over de jaarurensystematiek, pas je het toe en waar moet je op letten als je de JUS implementeert binnen je organisatie. Deze informatie is o.a. tot stand gekomen door de WNPF-werkgroep Implementatie JUS die in april dit jaar is gestart. De leden van de werkgroep bestaan uit diverse poppodia. De deelnemers van de werkgroep lopen gezamenlijk op in hun traject implementatie JUS en wisselen opgedane kennis en ervaringen uit. 

Het webinar vindt plaats op woensdag 12 oktober, 9.00 – 11.00 uur.

Doelgroep: directeuren, HR-adviseurs, planners/roosteraars en salarisadministrateurs.

Je kan je aanmelden via simon@vnpf.nl.

Na aanmelding ontvang je de uitnodiging met link naar de webinar.