Bron

Hedon / KINK

KINK x Hedon, live voor Giro555 haalt 16.000,- op

11 februari 2023

KINK x Hedon, live voor Giro555 haalt 16.000,- op

Benefiet met Paceshifters, Blaudzun, Bumble B. Boy, Wodan Boys, Orange Skyline en meer!

Op maandag 6 februari zijn Turkije en Syrië getroffen door meerdere krachtige aardbevingen en naschokken. De bevingen veroorzaakten enorm veel schade, er zijn vele duizenden doden en gewonden. Veel mensen zitten, vanwege instortingsgevaar, onbeschermd in de ijzige kou.

Dit is een situatie waar je onmiddellijk in actie moet komen en dat gaan KINK en Hedon met ondersteuning door heel veel partners dan ook samen doen.

Benefietavond KINK x Hedon Live voor Giro 555 brengt 16.000 euro op voor samenwerkende hulporganisaties

Op woensdagavond 15 februari, de dag van de landelijke radio- en televisieactie voor Giro 555, organiseerden radiostation KINK en poppodium Hedon in Zwolle een benefietconcert met optredens van onder meer Blaudzun, Paceshifters en Wodan Boys. De volledige opbrengst van de kaartverkoop, horeca en lockers gaat naar Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Zojuist werd in het KINK programma KINKSTART door dj Michiel Veenstra bekend gemaakt dat de avond 16.000 euro heeft opgebracht. Dit bedrag loopt nog op aangezien er nog steeds een donatie kan worden gedaan.

 

Benefietavond in Hedon op 15 februari

Tijdens KINK Rush Hour, de Vrijmibo Editie met Tim Op Het Broek en Joy Stempher werd het idee geboren om een benefietavond te organiseren op 15 februari in Hedon te Zwolle. Met dank aan een groot aantal artiesten en het super snel schakelen van heel veel betrokken partijen, die allemaal belangeloos meewerken, heeft de organidsatie dit voor elkaar gekregen. Vrijdagavond 1o februari is om 18:00 de kaartverkoop  gestart via www.hedon-zwolle.nl, uiteraard gaat de opbrengst van de tickets en van de horeca volledig naar Giro555! Er zijn verschillende ticketprijzen zodat bezoeker zelf kunnen bepalen hoeveel zij willen doneren!

KINK zendt live uit

Het programma bestaat o.a. uit een akoestische set van Blaudzun, de ronkende gitaren van Paceshifters, Noorderslag-sensatie Bumble B. Boy, de garage rock/indie van Wodan Boys en de mannen van Orange Skyline. KINK is er de hele avond bij met een speciale uitzending.