Bron

Metropool

Foto

Altın Gün, foto: Catharina Gerritsen

Wilminktheater en Metropool doneren voor Turkije en Syrië

15 februari 2023

Wilminktheater en Metropool doneren voor Turkije en Syrië

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool | Poppodia van Twente slaan de handen ineen voor de slachtoffers van de gruwelijke aardbevingsramp in Syrië en Turkije.

De opbrengst van onderstaande drie voorstellingen op vrijdag 3 maart komt geheel ten goede aan de hulpverlening in het rampgebied. Daarnaast kan er op de website wilminktheater.nl gedoneerd worden. Metropool wijst online kaartkopers tijdens het bestelproces bij Ticketmaster op de mogelijkheid om te doneren aan het goede doel.

Masters of Anatolia, Nilgün Yerli en Altın Gün

Er stonden op 3 maart al drie voorstellingen geprogrammeerd die een link hebben met de getroffen regio’s. In het Muziekcentrum treedt, in de serie Masters of Anatolia, meestergitarist Ahmet Aslan op. Schrijfster, actrice en cabaretier Nilgün Yerli staat met haar voorstelling Tinderella in De Kleine Willem. En Metropool locatie Enschede heeft de Anatolische rock- en psychedelische folkband Altın Gün op het programma. Deze artiesten stonden al geboekt en zullen hun normale programma handhaven. Er wordt dus niet een speciaal benefiet-programma opgetuigd. De samenwerkende podia doneren de volledige opbrengst aan Giro555.